MC IV-kurssi Tampere 2023

 Master class IVTekonivelinfektiot 

Suomen Artroplastiayhdistys ry 

Kutsu kurssille 

Paikka: Lapland Hotels Arena (Ratapihankatu 54, 33100 Tampere) 

26.-27.1.2023 

Suomen Artroplastiayhdistyksellä on ilo ilmoittaa, että järjestämme tammikuussa 2023 Master Class IV –kurssin Tampereella. Kurssi noudattaa aiempien MC-kurssien rakennetta. Tekonivelkirurgiaa tekevistä yksiköistä kutsutaan kokeneita tekonivelkirurgeja ja tulevaisuuden tekijöitä kurssille. Tavoitteenamme on saada paikalle n. 50 osallistujaa kaikista Suomen tekonivelkirurgiaa tekevistä klinikoista. 

Kurssi rakentuu siten, että kustakin aiheesta on lyhyt alustus, jonka jälkeen käydään läpi kurssilaisten lähettämiä aihepiireihin liittyviä potilastapauksia yhdessä. Tärkeää on saada, mahdollisuuksien mukaan, kaikilta osallistujilta hyviä tapauksia oheiseen PP-pohjaan valmisteltuina kuvineen. Puheenjohtajat sessioissa esittelevät tapaukset ja kurssilaiset voivat osallistua päätöksentekoon pulmapaikoissa interaktiivisella äänestysjärjestelmällä. Tapaukset toivotaan lähetettävän joko sähköpostitse (ilman henkilötietoja) tai isommat tiedostot drop-boxin kautta 30.11.2022 mennessä ao. osoitteisiin. 

Torstaina illansuussa aloitamme klo 17.00 ensimmäisillä haasteilla ja avajaisilla. 

– Tekonivelinfektion riskitekijät ja ehkäisy 

– Perjantaina on viisi sessiota, joissa tapauskeskusteluilla on merkittävä osuus. 

– Infektio ja BMI 

– DAIR ja 1. vaiheinen revisio 

– Tekonivelinfektioiden hoito – 1-vaiheinen, 2. vaiheinen vai jotain siltä väliltä 

– Deesi,girdlestone, amputaatio 

– Kielekkeet ja supressiohoidot 

Tarkempi ohjelma Koulutus-sivulla.

Toivotamme tekoniveltekijöitä sairaalastanne tervetulleiksi MC IV-kurssille. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-järjestelmän kautta. Linkki tulee Koulutus-osion sivulle.

Kurssimaksu 250 euroa maksetaan yhdistyksen tilille FI9157211520352415 ilmoittautumisen yhteydessä. Maksukuitti toimii kurssille pääsylippuna, mikä tarkastetaan kurssipaikalla. Lapland Hotels Arenasta on mahdollista varata majoitus kurssin ajaksi. Varaustunnus hotellille on ALLTEKONIVEL2023

Artroplastiayhdistyksen hallituksen puolesta 

Jarmo Kangas                      Mika Junnila 

jarmo.kangas@coxa.fi       mika.junnila@coxa.fi